Send oss en forespørsel

Leverandører

Belysning og installasjon

Vi leverer det meste innen belysning. Ettersom utvalget er enormt, har vi bare et begrenset utvalg på lager og i vår utstilling. Sjekk gjerne ut nettsidene under for å få inspirasjon til ditt prosjekt. Klikk på logo for å gå til leverandørens hjemmeside.

 

Armaturen har spesialisert seg på armatur til hjem- og prosjektmarkedet. Design, høy kvalitet og rimelige priser er nøkkelord for SG. Filosofien med SG produktenes design og funksjonalitet, er å gi deg som kunde muligheten til å lage attraktive og miljøvennlige effekter gjennom bruk av riktige belysningsprodukter.

 

Fagerhult utvikler, produserer og markedsfører profesjonell belysning for offentlige miljøer, som kontorer, skoler, butikker, industribygninger og sykehus, både innendørs og utendørs. Med Fagerhults belysningskunnskap og brede utvalg av innovative, energieffektive og miljøvennlige belysningsløsninger får du en sterk samarbeidspartner til hele prosjektet.

 

El-produkter har utviklet og produserer sitt eget fiberoptiske lyssystem, der de skreddersyr anlegg etter kundens ønsker og spesifikasjoner. Dette gjør at de kan levere anlegg i løpet av få dager. EL-Produkter er i dag en betydelig aktør på det norske markedet innen segmentet.

 

 

Elko leverer stikkontakter, brytere, dimmere… Elektrisk materiell er så selvfølgelig. Vårt mål er å få deg til å se på det med nye øyne, og se de nye mulighetene.

 

 

Betek er en breddeleverandør på belysning og leverer belysning for boligmarkedet, offentlige bygg og industribygg.

Vi lysberegner og kan komme med alternative løsninger.

 

STRAALE AS holder til i Grimstad og er produsent, importør og leverandør av belysning til hjem- og prosjektmarkedet. Straale tilbyr den beste service i form av rask levering, komplett delelager, webside med full oversikt over vårt produktsortiment, spennende og nyttig tilbehør, monteringsvennlige produkter av høy kvalitet med flott design til en hyggelig pris.

 

Nordesign sitt mål er å designe, utvikle og markedsføre moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet. Produktene benyttes i bolig, hytte og i prosjekter i det offentlige rom. Nordesign sitt hovedkontor ligger i Trondheim.

 

 

SML Lighting AS er en norsk bedrift som leverer belysningsløsninger til private, bedrifter og offentlige oppdragsgivere. De designer, utvikler og levere komplette belysningsløsninger.  På produktsiden representerer de noen av verdens ledende belysningsleverandører.

 

 

At skabe noget er ikke kunst – begejstring er.

Dette er Nordlux sitt motto, og med dette i tankerne, utvikler de innovative design produkter, som både er interessante og visjonære.

 

I 1924 skapte Poul Henningsen sin innflytelsesrike Paris-lampe for Louis Poulsen. Opprinnelsen til hvordan vi den dag i dag designer for å forme lys, kan spores direkte tilbake til hans ideer om kombinasjonen design og lys. Louis Poulsen, grunnlagt i 1874, er en dansk belysningsprodusent, med opprinnelse i den skandinaviske designtradisjonen der form følger funksjon.

 

Herstal har eksistert i mange år under samme, stolte familietradisjoner og verdier, og gjør de til toneangivende på hjemmets belysning. Mange års erfaring innen for lys og design sikrer at du får riktig lys og dagens teknologi i kombinasjon med det karakteristiske og stilfulle Herstal design.

 

De klintske lamper utviklet i samarbejde med arkitekter og designere gjennom hele det 20. århundrede og er løpende blitt justeret i takt med teknologiske fremskritt. En utvikling som gjør LE KLINT til en moderne produksjonsvirksomhet som samtidig holder fast i en sterk tradisjon for håndverk.

 

ROOM21 inngår i Royal Design Group AB 15 års erfaring avinternetthandel. Royal Design Group har i tillegg til sine internettbutikker også 8 fysiske butikker rundt i Sverige. I butikkene finner du akkurat som på nettet mye av innredning og design.

 

 

Jernprodukter er et lite firma i Arendal som har spesialisert seg på belysning i støpejern. Leverer utendørs stolpe- og veggbelysning til private og offentlige bygg.

 

 

Glamox Luxo Lighting er en ledende leverandør av belysning som tilbyr komplette løsninger for skoler, helseinstitusjoner, kommersielle og industrielle bygninger, detaljhandel, hotell- og restaurantvirksomhet.

 

 

 

Varme

Med vårt klima er sikker og energivennlig oppvarming viktig. Vi har løsningene som passer for deg.

 

ADAX AS holder til i Svelvik i Vestfold, mens produksjonen finner sted i Panevezys i Litauen. Adax har vært kjent i nesten 70 år og har tildelt to Designerprieser: en i 1968 for den populære gjennomstrømmingsovnen og en i 2008 for «Merket for god design» av Norsk Designråd for Neo ovn.

 

Nobø har i flere tiår vært internasjonalt toneangivende innen el-varmeløsninger med sine innovative panelovner og styringssystemer. Med flere millioner solgte ovner er Nobø i dag markedsledende i flere land verden over.

 

 

Dimplex er en internasjonal kjent merkevare som innehar et bredt sortiment av varmeprodukter. Dimplex panelovner er bygd på samme teknologiske plattform som Nobø, og er innovativ kvalitet og nordisk design på sitt aller beste.

 

Norges mest solgte varmepumpe. Driftssikker og passer godt til norske forhold.

 

 

 

Byggautomasjon og lysstyring

Mange velger å montere styring for å reduserer forbruk og øke komforten. Vi kan hjelpe deg å finne systemet som passer ditt prosjekt.

 


Eaton leverer styringssystemer for boliger. Trykk på logoen og bli inspirert av video.

 

 

 

Sikom leverer systemer for fjernstyring av hytter/bolig og smarte styringsløsninger for hus og hjem.

 


KNX leverer avanserte styringssystemer for bolig og næringsliv.

 

 

 Schneider Electric leverer styringssystemer i alle størrelser.

 

 

 

Alarm og overvåkning

Sikkerhet betyr mye. Det å kunne sove godt og være trygg på at alt er i orden. Vi har gode leverandører på alt innen alarm og overvåkning.

 

 

Elotec er totalleverandør av sikkerhet til næring, industri, landbruk, bygård, verneverdige bygg og bolig. Elotek tilbyr komplette løsninger innen brannalarm, nødlys og kameraovervåking.

 

 

Eltek Honeywell Life Safety AS er en av de ledende aktørene i det nordiske markedet innenfor brannalarm, talevarsling og nødlys.

 

 

BEST utvikler og markedsfører produkter innen telekommunikasjon. Virksomheten er i dag markedsleder i Skandinavia innen området pasientsignaler og overfallsalarm for helsesektoren.